PRODAJA ZEMLJIŠTA RUGVICA OBOROVO

ID Kod112
Lokacija:
Oborovo, Rugvica
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Zemljište
Cijena:
159.570€
Površina:
5.319 m2


PRILIKA! PRODAJA ZEMLJIŠTA RUGVICA - OBOROVO Prodaje se zemljište u Oborovu (10km od prometnog čvora Rugvica), k.č.br. 935/2 k.o.Oborovo, površine 5.319 m2 mješovite namjene (stambena i poslovna). Uz navedeno zemljište na prodaju je i k.č.br. 935/3 površine 12.539 m2 koje je trenutno poljoprivredne namjene, ali je u tijeku izmjena Plana kojom je predviđena prenamjena u mješovito. Trenutno ova kombinacija namjena pruža idealne uvjete za bavljenje uzgojem kultura te preradom i proizvodnjom bez potrebe transporta sirovine do proizvodnje. Prenamjenom u mješovitu namjenu dobiti će se razne mogućnosti izgradnje poslovno gospodarskog sadržaja. U prilogu oglasa možete pronaći jedan od mogućih scenarija za eksploataciju predmetnih čestica (idejno rješenje izgradnje koje sadrži uvjete iz plana), a to je izgradnja poslovno gospodarske građevine građevinske bruto površine u iznosu od 800m2 (parcelacijom je moguća izgradnja dvije takve građevine). Zemljište k.č.br. 935/3 ima pristupni put sa županijske ceste sa svim komunalnim priključcima. Za predmetnu lokaciju primjenjuju se Odredbe Prostornog plana uređenja Općina Rugvica, a one su sljedeće: Za gradnju građevina gospodarske namjene, u građevinskom području naselja sljedeće su granične vrijednosti:
· najmanja površina građevne čestice iznosi 1000 m²
· najveći dopušteni koeficijent izgrađenosti iznosi 0,3 (30%)
· najveća građevinska (bruto) površina zgrade ne može biti veća od 800m2
· najveća ukupna visina iznosi 11 metara
· udaljenosti od granica čestica min. 5,0 m ili h/2
Prodavatelj je ovlašteni arhitekt sa vlastitim uredom za projektiranje, nadzor, građenje i konzalting te je u mogućnosti budućem kupcu osigurati svu potrebnu projektnu dokumentaciju potrebnu za izgradnju poslovne građevine, vršiti konzalting usluge do ishođenja građevinske dozvole, također i kompletan konzalting i vođenje projekta u fazi ugovaranja i samog izvođenja radova.
Za sva dodatna pitanja budite slobodni kontaktirati nas.
Ostalo
  • Tip zemljišta: građevinsko
  • Namjena: stambeno
© 2024 RED NEKRETNINE - sva prava pridržana
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.